Skarpe og veltilrettelagte IT kurser i København

15 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du ansvarlig for at uddanne de ansatte i organisationen til optimal anvendelse af dennes IT systemer? Så bør du vælge den rette udbyder af kurser inden for de relevante emner. Og til dette formål kan du med fordel vælge 4D.

Hvorfor skal jeg vælge 4D som min IT kursusudbyder i København?

Den københavnske kursusudbyder 4D er leveringsdygtig i en lang række forskellige IT kurser hvoraf langt de fleste er rettet mod det danske erhvervsliv. 4D har igennem mange år været kendt for kurser som har relevans for Research and Development, Business Intelligence, og mange andre felter inden for forretningsudvikling.

De dygtige instruktører hos 4D har altid fingeren på pulsen og er helt a jour med den seneste udvikling inden for platforme og applikationer. Samtidig er instruktører og undervisere på kurser hos 4D særdeles kompetente inden for såvel tilrettelæggelse af givende og inspirerende kursus forløb som de enkelte emner.

Foruden at være kursusudbyder er 4D nemlig også et konsulent bureau som tilbyder hjælp til IT relaterede problematikker i virksomheds regi. Dette er din sikkerhed for at du og dine medarbejdere får kompetent og kvalificeret undervisning på 4Ds kurser – og at I altid får de bedste take aways fra kursus forløbet.

Hvilke IT kurser kan jeg tage hos 4D?

Hos 4D finder du kurser på alle niveauer og inden for alle tænkelige emner der vedrører IT. Da Microsoft Office pakken er den mest udbredte platform for samarbejde og videndeling i kontorbaserede organisationer finder du blandt andet en bred vifte af kurser i såvel selve Microsoft Office 365 som i de enkelte applikationer, her under Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint. Benytter virksomheden den cloud baserede platform Azure kan du og dine medarbejdere med stor fordel lære mere om mulighederne i denne hos 4D.

Læs mere om de mange forskellige kurser på 4d.dk.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering