Sådan undgår du problemer med din kloak

29 september 2021 Steffen Hansen

Hvis du har en kloak, der giver dig problemer, bør du under alle omstændigheder få tilkaldt professionelt hjælp. Hvis du har mistanke om, at din kloak er ved at blive stoppet, har en sjov lugt eller måske har rotter, så bør du få det tjekket. Hvordan du undgår problemer med din kloak, kan du finde gode råd til i dette indlæg. 

 

Få kloakken renset

Hvis du tror, at din kloak har en form for blokade eller forstoppelse af en art, så bør du enten tilkalde en slamsluger eller få en kloakspuling. Det kan være nødvendigt, hvis der er ophobet sig en del i løbet af den tid, du har boet i dit hus eller hvad type bolig det nu måtte være. Du kan selv klare problemet, men det er kun hvis blokaden sidder ved dækslet. Hvis det er længere nede i systemet, skal du tilkalde professionelt hjælp. 

Få TV-inspektion af din kloak

Har du mistanke om, at der muligvis kan være rotter eller noget andet på færde i din kloak, så kan du bestille tid til tv-inspektion. Hvis de fleste kloakservices kan du få lavet tv-inspektioner, hvor der bliver ført et lille kamera ned i din kloak. Med et roterbart hoved kan kameraet se, hvad der forårsager problemer i din kloak. Det kan være, at det ikke kræver mere end udskiftning af et par rør. Hvis du har rotter, kan tv-inspektionen også se, hvor stor en skade rotterne har gjort på dit kloaksystem. Derfor er det en god idé at få tjekket din kloak. 

Få kloakseparering

Fordi vi lever i et land som Danmark, får vi desværre store mængder regnvand i løbet af året. Det kan godt overbelaste vores kloaksystem, hvorfor kloakseparering kan blive en aktualitet. Det er også en af de problemer, som du kan få med din kloak. Mange kommuner er faktisk ved at opfordre mange flere beboere til at få lavet kloakseparering. Ved kloakseparering bliver regnvandet og spildevandet separeret i to dele. Så er der en separat ledning til de to. Det kan godt blive muligt for dig, hvis du bor i et område, hvor der er generelt problemer med oversvømmelse eller lignende. 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering