Sådan kan du gøre det lidt hyggeligere omkring dine vinduer

26 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Måske er du så heldig derhjemme, at du har sådan en bred vindueskarm, så du næsten kan gøre en hyggekrog ud af det, hvor der er mange puder, og du kan have et lille bord til te og læsestof.

Den slags er meget populært at have sig nu om dage, hvis man har den mulighed.

Dog er det jo ikke alle, der bare lige kan lave den slags, så man må prøve at gøre det hyggeligere på andre måder – og der skal faktisk ikke så meget tid.

Her tænker vi ikke så meget på, at du kan hænge en lyskæde op i et vindue, eller du kan klistre noget pynt på det, om det er let eller svært at få af igen.

Det er ganske enkelt nogle råd og tricks til, at man kan komme til at holde lidt mere af ens vinduer og deres vindueskarme.

På den her måde gør du dine vinduer mere spændende

Hvis du har en vindueskarm, så kan du jo dekorere den med nogle små nipsgenstande, der er souvenirs fra rejser, eller du kan have billedrammer her.

Dog skal du bare være opmærksom på, at det gør det besværligt at gøre vindueskarmen ren, når man skal fjerne alle de ting, og så mister man måske lysten til at støve af og gøre rent her, så man udskyder det for længe.

Desuden skal man passe på med det, hvis man åbner vinduet, og nogle af disse ting kan flyve ud.

Det er både surt at miste den slags, hvis de falder ud og går i stykker, men hvis du bor højt oppe, så kan du risikere, at tingene falder ud og rammer nogle mennesker i hovedet, og dét kan være farligt.

Ved nogle årstider og højtider kan du jo sætte små landskaber op, der viser, hvornår på året man er.

Som vinduer dertil kan du vælge nogle fra Klarwindows.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering