Ny iPhone X skærm uden at det koster en formue

25 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Ejer du en af de ikoniske iPhone X modeller, og er du glad for din telefon? Så er der gode nyheder til dig. Du har nemlig valgt at investere i en af de smartphones som har den længste holdbarhed.

Allerede da iPhone X blev lanceret som Apples jubilæums model i 2017 satte den med sit flotte, store display og banebrydende teknologi nye standarder for smartphone design. Derfor er den store, flotte telefon stadig state of the art – og du vil snildt kunne have glæde af din telefon de næste mange år frem i tiden.

Hvad stiller jeg op med et ødelagt iPhone X display?

Dette forudsætter selvfølgelig at du passer rigtig godt på din smartphone og holder den fri for alvorlige skader. Desværre forholder det sig sådan at den store skærm ikke blot er iPhone X’s særlige kendetegn. Den er også telefonens største svaghed.

iphone x skærm

Selv om det lækre frontglas er temmelig modstandsdygtigt over for ridser og skrammer vil det ikke kunne holde til en tur i asfalten, betonen eller cementen på eksempelvis vejen, fortovet eller dit badeværelses gulv.

Et sådant fald kan resultere i en skærm der er så ødelagt at du ikke kan tilgå de vigtige funktioner via displayet. Og så er din iPhone praktisk taget ubrugelig.

En iPhone reparation er en dyr fornøjelse

Du kan selvfølgelig vælge at sende din telefon på værksted. Det er dog som oftest utroligt dyrt a få skiftet skærm på en iPhone X – så dyrt at det næsten bedre kan betale sig at købe en helt ny telefon. Og det er da rigtig ærgerligt hvis du ellers er glad for din iPhone X, og telefonen ellers fungerer fint.

Du kan i stedet vælge selv at reparere skærmen på din telefon. Hos Phone-Parts.dk kan du bestille alt hvad du skal bruge af dele og værktøj til reparation af iPhone X skærm. Klik ind og find det bedste reparations kit til iPhone på Phone-Parts.dk.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering