LED belysning sikrer et godt indeklima

0

Flere og flere har fået øjnene op for den helt nye belysning, hvor man har udskiftet det gammeldags koncept med almindelige lysstofrør og el-sparepærer med de nye LED pærer. Det er der rigtig mange gode grunde til, og dem vil vi fortælle dig lidt om. LED står for lys emitterende diode, og er en helt ny måde at tænke lys på, og det er for mange først og fremmest genialt i forhold til, at det er en langt billigere form for lys der kommer fra en LED pære, det udtaler Mrperfect.dk. Der kan i nogle tilfælde være tale om en besparelse på mere end 50% af den energi der bruges, samtidig med at du får den samme lysstyrke ud af det. Det har været lidt revolutionerende for markedet, og det fortæller efterspørgslen også om. Den er enorm. Alle vil skifte til LED for at spare mange penge, og samtidig være med til at gøre kloden lidt mere bæredygtig.

Stor interesse for LED pærer og i særdeleshed lysstofrør

LED pærer

En anden grund til den store interesse for LED handler om anskaffelsesprisen. Lysstofrør koster næsten det samme som en el-sparepære, og så er det ikke dyrere at skifte til nyt lys og så sparer man penge fra dag 1. Før skulle man købe en ret dyr el-sparepære, og så ville der gå flere måneder før investeringen var betalt, før man reelt begyndte at spare penge. Nu er det med det samme.

Find mere relevant information lysstofrør ved at følge dette LINK

LED lys er fremtiden

LED lyset giver også et langt bedre indeklima, og det er der flere grunde til. Den primære handler om lyset som er langt bedre, både det kolde og varme lys – man kan selv vælge. Lysniveauet betyder meget for indeklimaet, og jo bedre lys, des højere produktivitet vil der være, og stemningen i lokalerne vil også smitte af på for eksempel medarbejdere. LED lys afgiver heller ikke ret meget varme, i modsætning til de gamle lystyper, og det betyder, at indeklimaet vil blive forbedret en del på den front også.

LED pærer og spots er billigst og bedst i længden

Lysstofrør

Udover at LED giver bedre indeklima, er en billig investering, og giver en stor besparelse i forbrug, så har du endnu en kæmpe fordel med LED pæren. Den holder i langt længere tid end en almindelig pære. Op til 5 gange længere tid for en LED pære, giver en stor fordel til LED lyset, og det er der ingen forbrugere som vil gå glip af, og sikkert heller ikke dig. Skift til LED og prøv det selv af. Du kan jo starte med at skifte en ad gangen, når det alligevel er tid.

Beregn din eksakte besparelse ved at skifte til LED pærer og spots.

Share.

About Author

Leave A Reply