Lad dine kolleger vælge deres julegaver selv

07 september 2021 Emilie Jacobsen

Har du som medarbejder siddet og år efter år modtaget den ene mere fjollede eller ubrugelige julegave efter den anden? Så har du sikkert svoret, at det skulle være anderledes, hvis det var dig, der stod for at købe julegaver til medarbejderne i virksomheden. Nu, hvor du har modtaget det tunge ansvar, kan det dog være, at du har lidt svært ved at finde på, hvad alle dine kolleger ville blive glade for. I er jo meget forskellige som mennesker, og det er meget forskelligt, hvad I godt kan lide. 

En smart løsning for dig kan være, at du giver dine kolleger mulighed for at vælge deres gave selv. Der er sikkert blevet fastsat et beløb fra virksomhedens side, som du må bruge på gaver. I stedet for at gå ud og købe noget for det kan du på en webshop som julefabrikken.dk vælge, at medarbejderne kan få adgang til at købe en gave fra en bestemt prisklasse. Dermed har du hurtigt overstået årets køb af firmajulegave, samtidig med at du har sikret, at medarbejderne får noget, de bliver glade for. Læs mere på https://julefabrikken.dk/ 

Gaver i høj kvalitet 

Måske kan det lyde som, at medarbejderne så kun vælge noget værre bras, hvis de skal vælge fra en webshop med mange muligheder. På julefabrikken.dk er der dog langt vægt på, at medarbejderne har mulighed for at vælge gaver i høj kvalitet. Også selvom virksomheden ikke har det store budget til julegaver i år. 

Hvis I kun har råd til at give julegaver for omkring 100 kroner per medarbejder, kan medarbejderne for eksempel vælge mellem forskellige former for chokolader, krydderier eller et vasesæt. Det er altså en fin, lille og stadig brugbar gave. 

Har I omvendt et større budget, får medarbejderne selvfølgelig flere valgmuligheder. Med et budget på mellem 400 og 600 kroner kan de for eksempel få en Highlander rygsæk, Royal Copenhagen fade eller et Georg Jensen sengetæppe. 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering