Hvilken løsning skal du vælge for dine parkeringspladser?

27 oktober 2020 Silje Hansen

Hvis du har rådighed over flere parkeringspladser, kan det være rart med kontrol og overvågning af parkeringspladserne, så de ikke bliver optaget af andre som ikke bør holde der. Særligt hvis du er en virksomhed med kontorpladser, og har medarbejder og kunder der let skal kunne finde en parkering ude foran kontoret. Så kan det være frustrerende at andre biler holder og optager parkeringspladserne, så dine medarbejdere skal holde længere væk, eller køre rundt i længere tid for at finde en parkeringsplads.

Det samme gælder for dig som har en butik eller restaurant som ligger centralt eller et sted, hvor der helst skal være parkeringspladser for kunderne. Hvis ikke kunderne let kan finde en parkering, kan det måske betyde at der er færre kunder der vil komme og besøge butikken eller restauranten.

Derfor vælger mange et parkeringsopsyn eller en løsning til at få overvåget ens parkeringspladser. 

Sådan vælger du den rette parkeringsløsning for dine p-pladser?

Når du skal vælge parkeringsopsyn af dine p-pladser, står du grundlæggende over for to forskellige muligheder. Du kan enten vælge et parkeringsselskab til at stå for det hele. Det vil sige, at parkeringsselskabet sørger for at sætte skilte og standere op samt sørge for at uddannede og professionelle parkeringsvagter løbende overvåger dine parkeringsplader. På denne måde undgår du at der ikke holder biler på dine parkeringspladser, som ikke bør holde der. 

Du kan også vælge at lave en aftale med et parkeringsselskab om at står for opsyn og overvågning af parkeringspladserne selv. Dermed kan du få sat skilte og standere op med de regler du ønsker der skal være for parkeringspladserne. Her er det så din opgave at udstede de parkeringsafgifter der måtte forekomme.

Vælg et landsdækkende parkeringsselskab

Hvis du går efter et landsdækkende parkeringsservice, hvor du har en fast kontakt person, som du kan tale med, skal du vælge https://unopark.dk/.

 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering