Hvilken epilator er den bedste på markedet netop nu

0

For at du kan få mest muligt ud af hårfjerning med epilator, vil vi her gennemgå testresultater. Vi har valgt epilatorer, som generelt klarer sig godt i test. Fælles for dem alle er at de tåler vand, og derfor kan du klare hårfjerningen under bruseren.

Bedst i test: Braun Silk-épil 7 Wet & Dry er bedst i test hos testmagasinet.dk og vurderes at være både effektiv og skånsom. Som navnet antyder, kan den bruges under bruseren.

Bedst i test: Braun Silk-épil 9 Wet & Dry er en rigtig god og effektiv epilator. Den klarer sig rigtig godt hos Aftonbladet, hvor den roses for at være effektiv, brugervenlig og skånsom.

Bedst i test: Panasonic ES-ED90-P503 bliver bedst i test hos tyske Haus & Garten. Den roses for at være blid og hurtig, og så tager den også små hår. Den kan ligeledbruges under bruser.

Braun Silk – E`pil, topper testresultaterne i 2017, med karakteren 4,2 til 4,5 ud af 5 mulige. Produktet ligger i prisklassen fra 542 kr til 928 kr. Alle Epilatore fra Braun har med Smart Light, som er en almindelig teknologi blandt epilatorer. Smart Light lyser hårene op, hvilket gør at ingen hår overses.

Flere tests

Epilator-test.dk har rangeret epilatorer på det danske marked på baggrund af anmeldelser. Ud fra anmeldelserne af de enkelte epilatorer, er Braun Silk –epil 7 7 – 751 kåret af forbrugere som den bedste epilator på det danske marked, og det er også den Testmagasinet har som deres favorit.

Den har et todelt hoved, som består af epilator og en Gillette Venus skraber, så du også får genstridige hår med.

Braun Silk –elip 9-561, kommer ind som den næstbedste epilator, mens Braun Silk –epil 3 3170 kommer på en tredjeplads.

Panasonic ES-ED90-P503 sniger sig ind i rækkerne som bedst i test hos tyske Haus & Garten ES-ED90-P503 fra Panasonic bygger på Wet/Dry-teknologien, der er med til at gøre den ideel til brug i badet. Dertil er maskinen også blevet udstyret med et praktisk LED-lys, der gør det nemt at få alle hår med – selv de helt små og anonyme hår.

Ydermere, så kommer ES-ED90-P503 også med to roterende skiver med 48 pincetter, der efterlader huden helt glat. Selve epilator hovedet kan dreje i en 60˚ vinkel og kan nemt tilføres enten flydende sæbe eller gel, hvilket er med til at give en mere skånsom epilering.

Sådan virker en epilator

En epilator er designet til at fjerne uønsket hårvækst, mens du samtidig får en let eksfoliering af huden.

Mange Epilatorer er batteridrevne og bruger genopladelige batterier de har en driftstid på mellem 30 og 40 minutter med en opladningstid på 1 time.

De fleste modeller er vandtætte og vaskbar, hvilket gør, at de kan benyttes under badet, alt afhængig af hvad der passer dig som bruger. Enkelte modeller byder på en masse god funktionalitet og et stort tilbehørssæt på hele 5 dele, hvilket gør den velegnet til en lang række opgaver.
Tilbehøret omfatter blandt andet; Barberhoved, trimmer hætte, hætte til følsomme områder, rensebørste, glattehætte m.m.

I den dyre ende af epilatorene findes modeller med samme fantastiske egenskaber som sine konkurrenters, den lille forskel skal findes i epilator hovedet, der adskiller sig fra de øvrige ved foruden de to hastigheds-funktioner at være 40% bredere, en model har i alt 32 udtrækningspunkter og 17 pincet skiver, hvilket ifølge producenten skulle være mere allergivenligt end andre modeller.

For den med det bredere hoved får brugeren en hurtigere og mere effektiv epilering. Hastigheds funktionerne i de forskellige epilatorer giver mulighed for at veksle mellem hurtig og effektiv epilering eller ekstra effektiv epilering.

Epilator er din hjælp til effektiv hårfjerning

Epilatorens mikro teknologi fanger hår helt ned til 0,5 mm. Og der er med nogle modeller mulighed for at foretage epilering af ansigtet og dermed fjerne død hud fra uønskede områder, for optimal tilpasning er hovedet på nogle Epilatore, udvilket til at dreje i en 60 graders vinkel afhængig af producenten.

Efter en epilering kan huden holde sig blød og lækker i op til 4 uger afhængig af produktet.

Epilling er ikke smertefrit, men følelsen når hårene løftes op og skæres af, kan sammenlignes med, at du tager en ny tilspidset blyant og prikker den gentagne gange hårdt ned i huden.

Share.

About Author

Leave A Reply