Hvad skal Bedste5.dk anmelde næste gang?

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Tidligere ventede man til den ene gang om ugen, hvor der var et forbrugermagasin på TV, hvor man måske havde omkring en halv time at gøre godt med, hvor hele befolkningen så fik en uvildig og grundig undersøgelse af, hvad man burde vælge til og ikke mindst fra.

Det var godt gennemanalyseret TV, men selvom der er kommet mange specifikke programmer til i kraft af, at vi har fået flere TV-kanaler, og at man selv kan se de programmer, når man vil, så er sendeplanen meget begrænset med, hvad man kan nå at fortælle – hvor godt det end er.

Vi forbrugere har brug for at finde ud af noget om et emne, som der er relevant for os LIGE NU OG HER, og der kan vi ikke vente en uge på et nyt forbrugerafsnit eller finde et afsnit på nettet, der har at gøre med emnet (måske).

Nej, vi skal på nettet og have fyldestgørende information om, som vi leder efter og finde test, anmeldelser og analyser af dette, som kan være alt fra en ny robotplæneklipper at vælge blandt til gode senge.

Og det finder man på Bedste5.dk.

Bedste5 guider og viser dig altid i retning af det, som du skal bruge

Dette sted er Danmarks nye, online forbrugermagasin, hvor du kan finde en masse artikler, test og analyser af produkter i alskens forskellige genrer – og du kan jo byde ind med, hvad det næste skal være, som du gerne vil have at vide, hvad du skal holde dig fra, og hvad du skal gå efter.

For hvis du har interesse for dette emne, og der ikke er skrevet noget om det endnu på denne hjemmeside, så er der nok også andre, der gerne vil have noget at vide om dette.

Så er det bare med at foreslå dem, at de skal tage dette emne op næste gang.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering