Gør udendørs leg sjovere med en trampolin

0

Når foråret og sommeren melder sit indtog, er det med at finde på måder hvorpå du kan motivere ungerne for udendørs leg i løbet af de lange og solrige dage. Aktivitet i haven og på legepladsen er nu engang sundere for barnet end passiv underholdning fra iPad, computer og tv. Og faktisk kan du skabe et unikt lege og aktivitets rum for dine børn hjemme i haven med en have trampolin – eventuelt en smart trampolin til nedgravning.

Trampolin til nedgravning – hvad er nu det?

Hvis du ikke allerede har undersøgt reglerne for opsætning af have trampolin i din grundejer forening, er det en rigtig god idé at gøre det før du kaster dig ud i køb af trampolin til haven. Mange foreninger har nemlig ret strikse regler om trampolinernes størrelse.

Især de høje frit stående trampoliner kan være til stor gene for naboer, idet de legende børn får frit udsyn til disses private have under leg. Det vil være lidt ærgerligt hvis du investerer i en frit stående trampolin blot for at måtte returnere denne på grund af en paragraf i vedtægterne.

I stedet kan du overveje en nedgravet trampolin. En trampolin til nedgravning er særdeles praktisk på mange punkter. For det første er en trampolin til nedgravning typisk langt mere diskret end en frit stående have trampolin, idet den befinder sig i grund niveau. Du slipper for en skæmmende høj trampolin som stjæler din udsigt, og som er vanskelig at bakse rundt med.

For det andet er en trampolin til nedgravning mere sikker. Trampolinen befinder sig som nævnt i jord højde, og der er derfor kun minimal fald risiko forbundet med leg på trampolin til nedgravning. En trampolin til nedgravning er typisk forsynet med polstring rundt i kanten.

Du kan finde en trampolin til nedgravning, som passer perfekt til din have, på ude-leg.dk

Share.

About Author

Leave A Reply