Gode grunde til at børn elsker bamser

23 februar 2021 Lykke Holzmann Søby

Bamser er et universelt syn i ethvert barns soveværelse. Faktisk, hvis et barn kun har et legetøj, er det sandsynligvis en bamse. Fra tigre til pingviner til hunde til elefanter, de bløde bamser kommer i alle former og størrelser, der passer til næsten enhver smag. Selv i en tidsalder med smarte LEGO-sæt og prangende elektronisk legetøj har bamser ikke mistet deres appel til børn.

Her er hvorfor dit barn er vild med bamser og udstoppede dyr.

De opfordrer til pleje

Efter at man er blevet kostet rundt hele dagen, ønsker børn en chance for at spille den voksne. Bamser er gode modtagere af et barns leg omkring pleje og disciplin. De er små, lette, menneskelige og perfekt kompatible. At lege “mor” eller “far” til en bamse, får børn til at føle sig modne og i kontrol. Nogle eksperter i børneudvikling antyder, at sådan fantasifuld leg er afgørende for deres mentale og sociale udvikling. Desuden, når du er tre, er der intet, der slår den rene fantastiskhed ved at have en ‘baby’ med et store runde øjne, et katteansigt eller en alligatorhale.

De smiler altid

Bamser er immune over for livsnedgang. Uanset hvor mange gange de tabes, siddes på eller efterlades alene, hilser de altid deres ejere med hjertevarmende, beroligende smil. Disse uklare, glade ansigter får verden til at virke som et skønnere sted, uanset hvad der sker i barnets liv. Mor, far eller lærer kan blive skuffet, men din bamse bliver aldrig skuffet.

De giver de bedste knus

Intet kan gøre et barn (eller for den sags skyld en voksen) glad som et varmt, omklamrende kram, og det bliver ikke varmere eller blødere end et udstoppet dyr. Ikke kun det, men Bamser kan holde til lange knus med fuld intensitet uden at gispe efter luft eller skynde sig at svare på telefonen. At kramme en legetøjsrobot eller en Barbie-dukke måler sig ikke op imod et knus fra en dejlig blød bamse.

Den perfekte bamse, er en TY Bamse. Se TY Bamser fra Becaboo og køb en til dit barn i dag. 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering