Find e cigaret i høj kvalitet online

21 januar 2021 Astrid Pedersen

Er du mangeårig fast ryger, og har du mange gange prøvet at lægge den grimme og ildelugtende vane på hylden uden succes? Er du træt af at smide oceaner af penge ud på nikotintyggegummi eller ditto plastre, mundspray eller tabletter blot for at genoptage rygningen efter få uger – og har hypnose ingen virkning på dig? Så kan det være at du skulle prøve med en e cigaret.

Hvad er en e cigaret?

En e cigaret er et aggregat som hyppigt bruges i stedet for almindelige cigaretter a rygere som ønsker at kvitte smøgerne. E cigaretter findes i mange former og størrelser. De fleste har et batteri, et varme element og en form for container til den såkaldte e væske som giver dampen dens aroma.

E væsken producerer ved opvarmning en aerosol, det vil sige en sky af mikroskopiske dråber, som indeholder duft og smagsstoffer samt for det meste nikotin. Nikotin er det afhængigheds skabende stof i den tobak som almindeligvis bruges i konventionelle cigaretter, og kan tilsættes e væsken i varierende omfang.

Således egner e cigaretter sig fortrinligt til ryge afvænning. Du kan med en e cigaret gradvis trappe ned på nikotin forbruget uden samtidig at skulle lægge den psykiske afhængighed på hylden.

Det betyder at du med din e cigaret sagtens kan nuppe en rygepause med kollegerne på jobbet, eller hygge med de andre rygere udenfor til fester og ved andre selskabelige lejligheder. Og alt dette helt uden den grimme lugt af tobaksrøg som sætter sig i tøjet og i håret, og som giver dårlig ånde og den berømte ryger hoste om morgenen efter en bytur.

Hvor køber jeg de bedste e cigaretter?

Hvis du er i markedet efter en god e cigaret kan du med fordel købe denne og alt hvad du skal bruge af tilbehør i den online shop på https://gosmoke.dk/ 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering