Få hjælp til pigmentprint i København

25 februar 2021 Silje Hansen

Pigment print er måske bedre kendt som inkjet print. Det vil sige, at det er vandbaseret blæk, der bliver brugt, når der printes billeder. Det giver et helt andet visuelt udtryk, fordi farverne kommer bedre frem på billedet. Det er en anderledes printteknik end den du normalt kender fra en printer, hvorfor det er ideelt at anvende pigment print, hvis du skal lave plakater til at sælge kommercielt. 

Pigment print er ikke nogen ny printteknik, hvorfor der er mange der tilbyder at udføre denne slags opgave rundt i landet. Her er det vigtigste at finde det rette trykkeri, som har erfaringen og det rette udstyr til at opnå et flot resultat. 

Vælg det rette trykkeri til at udføre pigmentprint

Der bliver hvert år printet mange forskellige opgaver. Det er alt lige fra aviser, ugeblade, reklamer og markedsføringsmaterialer for virksomheder. Herudover bliver der lavet mange forskellige printopgaver i forbindelse med billeder og plakater. 

Der er derfor mange trykkerier at vælge mellem, når du undersøger markedet for at få hjælp til pigment print. Her er kunsten at finde det rette match for dig. Det kan være en fordel at vælge et trykkeri der er lokalt placeret i den by, som du holder til. Det vil gøre kommunikationen og logistikken lettere for begge parter. 

Det er sjældent at foretrække, at du vælger det første tilbud, som du bliver præsenteret for. For at få den bedste pris bør du indhente flere tilbud for at få løst opgaven. Det er klart at der er en større rabat at finde desto større volumen du skal have lavet. 

Find det bedste trykkeri i København til pigmentprint

Hvis du skal have hjælp til pigment print i København, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til fluxprint.com. De har flere års erfaring og ekspertise inden for dette område. 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering