Få effektiv og erfaren vejhjælp

24 november 2020 Tina Høy

Få hurtig hjælp når uheldet er ude

I Redning Danmark forstår de, hvor afhængig du kan være af en bilpark, der fungerer, og de kan hjælpe med al slags vejhjælp – de er endda specialister i køretøjer over 3500 kg.

Du kan fx få lavet en erhvervsløsning for køretøjer op til 3500 kg, og deres chauffører har stor erfaring i branchen og ved alt om sværvognskøretøjer – også den nyeste viden. Vi sørger altid for at have værktøj, der beskytter dit køretøj.

Redning Danmark yder vejhjælp til mange forskellige brancher; vognmænd, speditører, maskinestationer, entreprenører, skovbrug, landbrug, kommuner og busselskaber.

Uheldet, der sker for dig, kan være, at du løber tør for brændstof, og det leverer vi. Det kan komme bag på enhver, da det ikke er sikkert, at årsagen er, at du ikke har fået tanket i tide, men det kan være en defekt tankmåler. Vi kan i løbet af kort tid foretage fritrækning, bugsering, starthjælp og hjulskifte.

Redning Danmark er landsdækkende, og fx dækker afdelingen nemt autohjælp i Ringsted samt Midtsjælland og Storkøbenhavn, da de ligger tæt på E20.

Vejhjælp til privatpersoner

Som privatperson er du også meget mere tryg ved at vide, at hvis din bil går i stå, kan du hurtigt komme videre ved hjælp af Redning Danmark. Om du skal nå noget vigtigt, eller bare ikke vil stå og fryse på en landevej, så skal personalet nok få dig videre i teksten. 

Hvem er Redning Danmark?

I 2017 blev Redning Danmark etableret af nogle erfarne stationsejere, og da de i mange år – og nogle endda i flere generationer – har ydet vejhjælp, har de stor erfaring med god service. I slutningen af 2017 købte de vejhjælpsvirksomheden DK Assistance A/S og DK Vejhjælp A/S.

Redning Danmarks daglige ambition er at være tæt på deres kunder, så du altid kan mærke, at hjælpen er tæt på, og at du hurtigt bliver bragt videre, hvis uheldet skulle ske. 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering