Er det kommet dertil, hvor skuret på Sjælland skal have en gulvafslibning?

28 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Nu er det jo ikke alle, der har sådan et skident skur, der står ude i haven, som der stort set aldrig bliver brugt, er utæt og fyldt med en masse rustne værktøj, som der aldrig bliver brugt.

Ved tilfælde af sådan et så kan det nok bedst svare sig, at man ikke kigger på Gulvkanonen priser efter, hvad det vil koste arealmæssigt for at få foretaget en gulvafslibning på trægulvet ude i det her skur, for det vil bare være som at kaste perler for svind.

Man bør nok bare overlade det skur til sig selv, indtil det en dag dør i en storm, eller man selv river det ned.

Men det kan jo også være et skur, hvor man tit er ude, fordi man bruger det som værksted, hvor man har en masse værktøj, som man bruger til at hygge sig med ens projekter.

Her kan der så trænge til at blive lavet en gulvafslibning.

gulvafslibning på Sjælland

Når skuret bestemt også fortjener en gulvafslibning på Sjælland

Og hvis man netop bygger og reparerer herude, så bliver trægulvet nok også hurtigt medtaget, og man kan så mene, at det har sin charme, men det har også sin grænse, for det kan begynde at blive en øjebæ, eller det bliver så farligt at gå på, at man simpelthen er nødt til at gøre noget ved det.

En gulvafhøvling er så nok det første, som man skal bruge, og så er det en gulvafslibning bagefter og afsluttet med en efterbehandling.

Så giver det nok også et nyt, flot skær i skuret, fordi gulvet er blevet lysere igen, så man også naturligt lettere kan se, hvad det er, som man laver derude, om man har tændt lyset eller ej.

Det er trods alt billigere og nemmere, end at man skal hen at udskifte hele gulvet, fordi det er for medtaget.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering