Den billigste gulvafslibning ender med at blive et godt tilbud!

08 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Nogle gange støder man på sådan en omgang gulvafslibning, at man er helt overrasket over, at det ikke er fremhævet mere, fordi det er så billigt!

For det er ikke et kampagnetilbud, og det ser ikke ud til at udløbe eller være for medlemmer af en klub eller tilsvarende.

Grunden til at man går stille ved dørene med det, kan være, at man ikke vil overrendes af kunder, som benytter sig af denne mulighed – eller også er man ikke klar over, at det faktisk er noget nær et godt tilbud på en gulvafslibning!

For man satte som firma måske bare prisen, så den var konkurrencedygtigt, da man etablerede sig, og så har man ikke fået ændret på det siden da.

Det kan så være, at man bliver gjort opmærksom på det, og så kan man ændre strategien for denne umiddelbart billige gulvafslibning.

Gør en billig gulvafslibning til et godt tilbud

For nu ved man jo godt, at når man er blevet gjort opmærksom på det, så vil det flokkes til med kunder, og det er jo sådan set en god ting.

Som sådan kan man godt få det til at løbe rundt med den pris, som man har nu, men man vil jo også gerne tjene lidt flere penge, så man kan udvide forretningen og gøre den større.

Så man begynder at lægge en strategi for denne pris på en billig gulvafslibning, for man kan så starte med at fremhæve det, at man har en uhørt billig gulvafslibning hos en.

Dernæst kan man sætte en tidsgrænse på tilbuddet, som man kan udnytte til at få sig en billig gulvafslibning.

Så kan man jo fjerne tilbuddet på den billige gulvafslibning og sætte prisen for den almindelige gulvafslibning højere.

Man kan så love, at den billige gulvafslibning vil komme igen i en periode, for så vil kunderne trods alt holde øje med ens forretning.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering