Brug Bankly når du vil sammenligne online lån

15 april 2021 Astrid Pedersen

Står du og mangler penge til at dække en uforudset udgift? Så kan du overveje at optage et hurtigt online lån. Til det formål har du brug for en låne udbyder – og dem findes der en del af ude på det store internet.

Hvis du gerne vil have et overskueligt overblik over de forskellige låntyper de enkelte långivere tilbyder kan du vælge selv at indhente tilbud fra disse og sammenligne dem – eller du kan bruge Bankly.

Hvilke banker sammenligner Bankly?

Bankly sammenligner produkter fra de kendte online banker Express Bank, Basisbank, Resurs Bank og LånLet. Når du bruger Banklys online låne beregner vil den altså vise dig resultater fra alle fire banker, og dermed spare dig for besværet med selv at skulle ud og hente flere tilbud på online lån.

Hvordan kan jeg låne penge online via Bankly?

Bankly tilbyder ikke selv online lån. Men du kan via Bankly finde lige præcis det lån fra en af de fire oven for nævnte banker og penge institutter som matcher dine behov. Og så kan du nemt og hurtigt optage dit hurtige forbrugs lån hos den bank du har valgt.

Hvad kræver det at optage et online lån?

Der findes forskellige krav til låntager afhængig af långivers præferencer. De fleste danske online banker og penge institutter, som udbyder online lån til private, betinger sig at låntager er over atten år og fast bosat i Danmark.

Der ud over er der flere långivere som kræver at man som låntager ikke er registreret hos RKI (Ribers Kredit Information) eller står opført i Debitor Registret. Alle disse forhold kan dokumenteres med NemID – og derfor skal du blot kunne fremvise et gyldigt NemID når du ønsker at optage et online lån.

Du kan læse meget mere om online lån via Bankly på hjemmesiden Bankly.dk.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering