Bestil tid til hypnose i Birkerød

07 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Planlægger du vægttab eller rygestop? Så kan du med fordel opsøge en dygtig hypnotisør.

Hvordan foregår hypnose?

Når du besøger en hypnotisør eller en hypnoterapeut vil I først snakke sammen omkring sessionen. På den måde kan I afstemme forventninger til resultatet – og du vil få mulighed for at lære din behandler at kende.

Du vil muligvis skulle lave nogle indledende øvelser sammen med hypnotisøren førend den egentlige hypnose kan finde sted. Du enten ligger eller sidder i en behagelig stilling under selve seancen.

image

Din hypnoterapeut vil guide dig til det der kaldes en let trance. Det betyder at du kommer i en tilstand af dyb afslappethed, som minder om de tidlige søvn stadier.

Du vil være ved fuld bevidsthed og altså ikke sove når du er i trance. Din eneste opgave er at lytte til hypnotisøren og samtidig bare slappe af.

Din hypnotisør vil aldrig forsøge at få dig til at udføre handlinger du ikke ønsker at udføre, eller tænke tanker du ikke bryder dig om. Hypnotisøren arbejde med dine ønsker, ikke imod dem. Det vil sige at du, så snart du har sat dig et mål, vil kunne forstærke din motivation for at gøre de ting der skal til for at nå det med hjælp fra din hypnoterapeut.

Du vil opleve at det pludselig er meget nemmere for dig at lægge cigaretterne på hylden eller sige nej tak til søde sager. Og dit incitament til at tage styringen i din egen tilfælde vil samtidig højnes.

Hvor kan jeg få hypnose i Birkerød?

Hvis du er på udkig efter en dygtig og kompetent hypnoterapeut i Birkerød eller omegn kan du finde hvad du søger hos hypnotisør Eva Gade. Eva Gade har mange års erfaring inden for sit felt og er en af de dygtigste hypnotisører i området. Du kan booke tid til hypnose på https://evagade.dk/.

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering