Badeforhæng og andet boligtilbehør til badeværelset!

07 marts 2021 Anne-Mette Hansen

Der er mange måder at indrette badeværelset på. Om det er et helt nyt badeværelse, ét du er ved at renovere eller bare det gamle badeværelse, der skal shines lidt op – så er lækkert boligtilbehør et must. Der er rigtig mange ting, du skal bruge for at gøre rummet hyggeligt at være i.

Læs med i denne guide og find frem til fem ting, du bare må have til dit badeværelse.

1. Badeforhæng

Selvom det er et meget praktisk element på badeværelset, kan du stadig bruge det til at skabe liv og stemning og til at fuldende din indretning i rummet. Vælg gerne et badeforhæng, der matcher stilen og farverne i rummet. 

2. Sæbedispenser og tandkrus

Der skal stil på bordet omkring vasken. Det sørger du for med et smukt tandkrus og en fin sæbedispenser. Disse skal gerne matche hinanden og kan ofte også fås i sæt. Gå med materialer der passer ind i rummets stil og materialevalg. 

3. Pedalspand

Praktisk skal det være, du skal kunne komme af med dit affald på badeværelset. Men det skal foregå på stilfuld vis. Derfor giver det god mening at vælge en flot og stilfuld spand, der også passer til resten af rummet. Med pedal frem for låg, der skal løftes, er den bare mest praktisk. 

4. Toiletrulleholder

Disse er der kommet mange nye af i de senere år. Du behøver ikke vælge den traditionelle og kedelig holder, der hænger på væggen. Nu kan du også få fritstående holdere, der har plads til mere end én toiletrulle. 

5. Bademåtte

Det skal være dejligt at træde ud af badet – ikke noget med at lande på et koldt gulv. Og det er også bare træls, når gulvet på badeværelset bliver vådt. Derfor er den klassiske bademåtte altid et godt valg. Den gør også noget for indretningen i rummet. 

Flere Nyheder

20 juli 2021

Pulverlakering